Siekiančioms natūralumo – tikrasis jaunystės prisilietimas

Siekiančioms natūralumo – tikrasis jaunystės prisilietimas

Ar gali odos užpildas natūraliai jauninti odą ir atstatyti tai, ką iš jūsų atėmė laikas?

Ellansé ™ (Sinclair Pharma) – tai  pirmas ir vienintelis novatoriškas naujos kartos odos užpildas natūraliai biostimuliuojantis odą. Tai – ne hialurono rūgšties užpildas, todėl poveikis odai – visai kitoks.

Ką tai reiškia?  Hialurono rūgšties užpildai odos defektus koreguoja dėka savo gelinių sąvybių. Ellansé pranašumas ir paslaptis – tai jūsų pačių organizme gaminamo, taip vadinamo  „jaunystės“, I tipo kolageno, kurio metams bėgant ženkliai mažėja, stimuliavimas – „neokolagenezė“.

Ellansé ™ pasižymi dvigubu poveikiu:

1. Iš karto po suleidimo užpildo įvairaus gylio raukšles, koreguoja kontūrus, padeda atkurti veido skulptūrines sąvybes.

2. Natūraliai ir individualiai jaunina odą, jūsų odoje esančio kolageno stimuliavimo dėka.

Dar įdomiau, jog kolageno stimuliavimo laiką galima „programuoti“, individualiai pasirenkant  pageidaujamą Ellansé užpildo tipą – 1, 2 ar net 4 metams.

Malonu tai, kad Ellansé odos užpildo pagalba odos audiniai ne dirbtinai „pripildomi“ gelio, bet natūraliai palaikomas Jūsų estetinis savitumas, odos jaunatviškas skaistumas ir kokybė.

Taigi – tai išskirtinis preparatas, siekiančioms prevencinės korekcinės veido procedūros, padedančios išsaugoti savo paslaptingą natūralų jaunatvišką patrauklumą.